De Overstapweken van ‘Bio lekker voor je’
020 Amsterdam Lifestyle – 22% van de Nederlandse consumenten koopt (ongeveer) evenveel biologische- als niet-biologische voedingsmiddelen. Bijna de helft van de biologische kopers koopt nu zelfs meer biologische producten dan voorheen.

Lees meer...

Het voedsel van de toekomst bij de Studio van NEMO Science

020Magazine Lifestyle – In De Studio, de nieuwe locatie van NEMO Science Museum op Marineterrein Amsterdam, kan men tot 6 oktober a.s. de tentoonstelling Voedsel van morgen bezoeken. In deze tentoonstelling neemt NEMO, in samenwerking met Next Nature Network, bezoekers mee op voedselreis en geeft antwoord op vragen zoals: Heb je nog tanden nodig als al je eten in één pil zit? En eten we in 2050 plofinsecten in plaats van plofkippen? Aan de hand van dierlijke, plantaardige en functionele voedselconcepten ontdekken bezoekers wat er in 2050 op hun bord kán liggen.

Lees meer...

020Magazine Lifestyle - Het inademen van microdeeltjes zout om allerlei gezondsheidsklachten te verhelpen, is bezig aan een wereldwijde opmars. Steeds meer mensen met bijvoorbeeld astma, COPD of eczeem, ontdekken de heilzame werking van zouttherapie, oftewel Halotherapie. In steden als New York en Londen is de therapie al langer in opkomst; in Nederland zijn inmiddels ook meerdere klinieken met een snel groeiend aantal klanten vanwege de positieve resultaten. Ook Amsterdam heeft nu zijn eerste kliniek: Salt Room Amsterdam.

Lees meer...

Meer artikelen...