Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography

020 Amsterdam Sport - Als er een discipline binnen de wielersport explosief, tactisch, snel en spectaculair is, dan is het wel baanwielrennen! Altijd al de kick van het baanwielrennen willen ervaren? Zonder versnellingen of remmen fietsen over een schuin aflopende baan? Met Cycle Capital kun je deze unieke ervaring nu opdoen.

Waan jezelf een zesdaagse renner:
Op vrijdag 26 november a.s. organiseert Cycle Capital in samenwerking met Bike Quality een baanclinic op de baan van Sportpaleis Alkmaar. De ervaren instructeurs zullen je professioneel begeleiden. Onder leiding van deze ervaren trainers leer je de kneepjes van het vak en voel je jezelf voor één dag als een zesdaagse renner!

De clinic is geschikt voor wielrenners die al enige ervaring hebben met het rijden op een racefiets en die willen ervaren hoe het is om op de baan te rijden. Tijdens de clinic zullen alle aspecten van het baanwielrennen aan bod komen, denk hierbij aan de technische vaardigheden, techniek en snelheid. We werken met een groep van max. 20 deelnemers, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt om aan het eind van de clinic met zelfvertrouwen de baan te kunnen ronden.

Aanmelden clinic

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Vitamines & Supplementen & Gewicht

D Reizen