Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography

020 Amsterdam Lifestyle - Na honderden tentreparaties, broeken op maat maken en het knutselen aan alles wat van stof gemaakt is, staan we bij Carl Denig voor het einde van een tijdperk: Onze coupeuse Aaf gaat ons verlaten.

Waar anderen op hun 65ste stoppen met werken, was dit voor Aaf pas het begin bij Carl Denig. Nu, op 79-jarige leeftijd, is het tijd om te gaan genieten van haar welverdiende pensioen. Onze klanten konden 25 jaar lang bij haar terecht met al hun reparaties. Van kapotte ritsen tot ingekorte broeken of gescheurde tentdoeken: Aaf fikste het allemaal. Niet voor niets noemen sommigen haar liefkozend de tentendokter. 

Wat Aaf precies gaat doen met haar vrije tijd, weet ze nog niet precies, maar stilzitten is de aard van het beestje niet. Deze vitale dame wandelt nog steeds moeiteloos 25 kilometer per dag, fietst nog altijd zonder elektrische fiets en eens per maand kamperen is en blijft vaste prik. In haar eenpersoonstentje slaapt ze naar eigen zeggen nog altijd prinsheerlijk. Als Aaf ons één ding mag meegeven dan is het: rust roest. Oftewel: blijf in beweging! Op haar vensterbank zijn dan ook geen geraniums te bekennen.

Op zondag 27 september nemen we vanaf 15.00 uur afscheid van Aaf. Dat doen we in Café Mankind tegenover de winkel van Carl Denig. Wil jij Aaf ook uit komen zwaaien? Dat kan! Iedereen is welkom. Meld je dan wel even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot dan.  

 

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

04 december 2020

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

D Reizen

Center Parcs