Ik heb U lief, mijn AFC, Gij telt in aller harten mee … 020 Amsterdam Sport - Tijdens het jaardiner van Amsterdamsche Football Club klonk het clublied luidkeels. Het was eind mei 2022, Corona was verslagen en er werd voor het eerst gedineerd in het imposante hagelnieuwe clubhuis aan de Zuid-As. Uittredend voorzitter Ad Westerhof vertelde hoeveel inzet de bouw wel niet had gekost, maar het was gelukt. Decoraties volgden. Het was een prachtige avond die soepel werd geleid door tafelpraeses Ronald Koster.

Lees meer...

020 Amsterdam Sport – Per direct verbindt SportCity zich aan Telstar Vrouwen. Rohit Gulati, directeur SportCity en Anton Jansen, medeoprichter van Telstar Vrouwen vonden elkaar in het voorjaar in hun enthousiasme voor de sportieve ontwikkeling van het vrouwenvoetbal. Vandaag hebben Telstar en SportCity hun samenwerking vastgelegd. Hierbij wordt de landelijke fitnessketen tot en met het seizoen 2024-2025 hoofdsponsor van de Witte Leeuwinnen. SportCity zal schitteren op zowel de thuis- als uitshirts van Telstar Vrouwen.

Lees meer...

020 Amsterdam Gezondheid - Er zijn veel mensen die moeite hebben met spreken in het openbaar. In sommige gevallen kan dit heel echt en slopend zijn, en moet de angst worden overwonnen om hun werkelijke potentieel te verwezenlijken. Als jij voor een soortgelijke uitdaging staat, zijn er hier enkele tips om je te helpen jouw spreekangsten achter je te laten.

Lees meer...

020 Amsterdam Lifestyle Gezondheid - Als uw naaste langzaam dementeert, zal dat voor veel verandering zorgen. Het gedrag van uw geliefde kan heel erg veranderen. Hij of zij kan er onzeker, angstig, agressief, prikkelbaar en achterdochtig, of juist passief van worden. Met deze vijf tips helpt thuiszorgorganisatie Zuster Jansen u om goed met uw dementerende naaste om te blijven gaan. 

Lees meer...

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

24 september 2022

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Vitamines & Supplementen & Gewicht

D Reizen