Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography

020 Amsterdam Economie - Werken op kantoor biedt vele voordelen: je scheidt je werk- en privéleven, het heeft een positieve invloed op je productiviteit en je hebt collega’s om je heen voor hulp en gezelligheid. Alle reden dus om opzoek te gaan naar kantoorruimte voor jouw onderneming. In dit artikel lees je enkele praktische tips die je helpen bij het vinden van zo’n nieuwe werkplek.

1.       Netwerk

In de eerste plaats is het aan te raden om rondvraag te doen in jouw sociale en zakelijke netwerk. Deel een oproep op LinkedIn, stuur interessante connecties een persoonlijk berichtje en vraag je vrienden om hulp. Deze methode is bij uitstek geschikt als je een kantoor wilt huren op een locatie waar de huurmarkt behoorlijk overspannen is. Een kantoor huren in Zuidoost Amsterdam is nou eenmaal lastiger te bewerkstelligen dan in Noordoost Groningen. Uiteindelijk hoeft er maar één iemand tussen te zitten die de gouden tip voor je heeft.

 

2.       Bedrijfsmakelaar

Tevens kun je ervoor kiezen om een bedrijfsmakelaar in de arm te nemen. Het is wellicht een open deur, maar schakel een bedrijfsmakelaar in die bekend is met de regio. De bedrijfsmakelaar neemt jou een hoop (zoek)werk uit handen en heeft bovendien de juiste connecties. Zodra er kantoorruimte vrijkomt die aansluit bij jouw wensen, zal de bedrijfsmakelaar contact met jou opnemen. Ook kun je zelf het aanbod op de websites van diverse bedrijfsmakelaars in de gaten houden. Deze websites zijn dikwijls niet gratis, maar vragen een kleine financiële bijdrage.

 

3.       Online marketplaces

Naast websites van bedrijfsmakelaars, zijn er diverse online marketplaces waar een bijzonder breed aanbod in kantoorruimte te vinden is. Het gaat hier doorgaans om kantoorruimtes die worden aangeboden door particuliere verhuurders. Voorbeelden van online marketplaces zijn Skepp, Flexas, Huurbieding en Funda Business. Via een gespecificeerde zoekfunctie geef je aan waarnaar je opzoek bent. Zodra er nieuwe kantoorruimte wordt aangeboden binnen jouw zoekkader, ontvang je daar bericht over.

Ook zijn online marketplaces een handige manier om eigenaren van bedrijfspanden of bedrijfsmakelaars te ontdekken. Deze adverteren namelijk regelmatig op dergelijke platformen.

Economie & Duurzaamheid

Geen feed gevonden

Mediamarkt

coolblue

One.com