Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography

020 Amsterdam Economie & Duurzaamheid VIDEO - Nina Morsa werkte bij Traffic Leaders in Team Lead Website en Marketing Automations. Vanaf nu is zij werkzaam voor Red Panda Works als growth manager. Red Panda Works is een marketingbureau, salesbureau en een consultant, maar zelfs meer dan dat. Zij creëren een op maat gemaakte strategie waarmee bedrijven kunnen groeien. Daarbij kijken ze naar alle aspecten van marketing, sales en retentie.

Ze willen bedrijven voorzien van snel en effectief resultaat. Growth consultancy plús de uitvoering ervan. Nina Morsa is de eerste Belgische collega die wordt opgenomen in het team van het Nederlandse marketingbureau. 

Nina Morsa gaat zich bezighouden met resultaatgedreven growth marketing en salesoptimalisatie voor b2b-(tech)bedrijven. Nina vertelt over haar nieuwe functie: “Als growth manager sta ik in voor de groei van mijn klanten. In deze functie komt mijn jarenlange ervaring als marketingconsultant en inhouse marketeer in een SaaS-bedrijf goed van pas. Samen met onze experts, ons netwerk en een hele hoop tools beschikken we over alle nodige kennis om die groei waar te maken.’’

Bij Red Panda Works staat alles in het teken van samen groeien. Voor hun medewerkers stellen ze een personal growth plan op, waarin staat waar zij goed in zijn, waar ze beter in willen worden en hoe ze dat kunnen aanpakken. Maandelijks meten zij hun progressie.

Meer informatie: 

-->

Economie & Duurzaamheid

Geen feed gevonden

Mediamarkt

coolblue

One.com