Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography

020 Amsterdam Wetenschap/geschiedenis - Nog een paar dagen en dan is het zover. Op donderdag 19 november heropent de Hermitage Amsterdam corona-proof de deuren met de gloednieuwe tentoonstelling Romanovs in de ban van de ridders. Dé spannende en romantische must-see van deze winter! 

Beleef het unieke verhaal van tsaren en ridders. Ruim 250 objecten uit de collectie West-Europese Middeleeuwse Kunst en het Arsenaal van de Hermitage St.-Petersburg, voor het eerst samen in Nederland, brengen de middeleeuwen in beeld, met ridders en jonkvrouwen, hoofse liefde en toernooien, en de revival daarvan aan het Russische keizerlijke hof. Benieuwd naar de tentoonstelling? Bekijk dan hier alvast een sneak preview. 

Tijdens uw bezoek kunt u uiteraard genieten van heerlijke koffie, thee, wijnen en zoete of hartige lekkernijen bij de takeaway-bar in de foyer. Op vrijdag 20 november is de Hermitage extra lang geopend, tot 20 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Komt u de tentoonstelling bekijken? Reserveer dan hier uw tijdslot voor ticket(s). Toegang uitsluitend met online tickets. Heel graag tot ziens!


Meer informatie

Locatie: De Hermitage Amsterdam is tijdelijk gesloten.  
Ingang: Nieuwe Keizersgracht 1
Tel: +31 (0)20 530 87 55 (van 9–17 uur)

Koop hier tickets

 

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

04 december 2020

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Mediamarkt

coolblue

One.com