Cultuur & Uitgaan
Typography

CUPRA en padel: dynamisch en snel groeiend in populariteit - Nlmagazine Sport VIDEO - Voor het eerst komt de World Padel Tour (WPT) naar Nederland. Bij het World Padel Tour Amsterdam Open komen van 28 september tot en met 2 oktober alle wereldtoppers van de spectaculaire, snel groeiende sport in actie in de Centrale Markthal in Amsterdam.

Als Official International and Premium Sponsor van de World Padel Tour speelt ook CUPRA zich tijdens dit event nadrukkelijk in de kijker. In het CUPRA WPT Village in de Centrale Markthal kun je namelijk items uit de CUPRA lifestyle collection kopen, relaxen op het CUPRA-terras, jezelf op sportief vlak uitdagen en kennismaken met de internationale sterren van de sport, waarvan vele toppers deel uitmaken van de CUPRA-tribe.

De World Padel Tour komt op een mooi moment naar Amsterdam. Padel is namelijk de snelst groeiende sport van Nederland. Tijdens het WPT-event - dat van 28 september tot en met 2 oktober plaatsvindt in de Centrale Markthal in Amsterdam - is spektakel gegarandeerd. Al was het maar vanwege de komst van wereldtoppers als Ariana Sánchez, Federico Chingotto, Arturo Coello, Paula Josemaría, Juan Tello, Fernando Belasteguín en Alejandro Galán, die allen ook lid zijn van de CUPRA-tribe, de community van CUPRA-fans.

CUPRA serveert een unieke beleving 
CUPRA is zowel internationaal als nationaal sterk verbonden met padel. De gemeenschappelijke kenmerken van het electrifying performance merk en de sport zijn pure dynamiek, prestaties en een snelle groei in populariteit. CUPRA speelt zich op het eerste WPT-evenement in Nederland nadrukkelijk in de kijker. Zo worden de belangrijkste wedstrijden van het toernooi gespeeld op het CUPRA Central Court. Maar ook buiten de wedstrijden om zorgt CUPRA tijdens het event voor een bijzondere beleving. Het CUPRA WPT Village speelt hierin een hoofdrol. Hier kun je als padel-liefhebber terecht voor de CUPRA lifestyle collection, relaxen op het CUPRA-terras en zelf even in beweging komen. Deze hang-out is ook populair bij de al eerder genoemde topspelers en is daarmee dé plek voor een meet & greet én een handtekening. Natuurlijk zijn er ook diverse sportieve CUPRA-modellen aanwezig.