Cultuur & Uitgaan
Typography

020Amsterdam Kunst/Cultuur - Live muziek in een historische loods maar wat toch voelt als je huiskamer. Wat wil je nog meer!Buiten regent het nog steeds, maar QRU doet nog steeds of het zomer is. Heerlijk toch! Op donderdag 14 november kun je weer optimaal luisteren en genieten van het tweede Lig & Luister concert of gewoon snuffelen op de gezellige rommelmarkt. 

 

Na een geslaagde eerste editie van Lig & Luister pakt QRU-Amsterdam de warme dekentjes uit de kast voor de volgende editie en wel op donderdag 14 november a.s. Neem weer je kleedje & kussens mee en geniet van het meest intieme concert van Amsterdam met Annabel Laura16bis & Collin Hoeve . Evenals de vorige keer belooft het weer een betoverende avond te worden. 
Eet je een hapje mee? Dat kan. Voor €10 krijg je ongetwijfeld iets lekkers voorgeschoteld. Wel even reserveren en je dieetwensen kenbaar maken via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Extra informatie
Locatie: Cruquiusweg 144, 1019 AK Amsterdam (gratis parkeren, ja echt)
Deur open: 18.45 uur
Aanvang: 19.30 uur
Kaartjes: €10. Er zijn nog enkele tickets te bestellen op www.ligenluister.nl

 

Je kunt die dag ook gewoon lekker komen rondsnuffelen op de rommelmarkt en op zoek gaan naar verborgen parels. De markt is binnen en als het weer het toelaat en de zon die dag schijnt, kun je ook buiten allerlei leuke dingen vinden. Er is ook een leuk restaurant op de locatie, dus lekker smullen is ook mogelijk. Wil je meer informatie en wellicht ook zelf een stand bemannen, raadpleeg dan
http://qru.amsterdam/rommelmarkt-bring-your-own-kleedje-zondag-17-november/


Meer weten?
Locatie: QRU Amsterdam, Cruquiusweg 144.
Zondag 17 november tussen 10:00 en 17:00 uur!
Entree: volwassenen €2,00 kinderen tot 6 gratis 
Gratis parkeren! QRU is ook rolstoel toegankelijk.


Cultuur & Uitgaan & Reizen

Kunst & Media

Vliegtickets