Cultuur & Uitgaan
Typography

020Amsterdam Cultuur - Kinderconcert met het beroemde muzikale sprookje van Sergej Prokovjef. Over een gevaarlijke wolf, een bezorgde grootvader, een eigenwijze eend en een nog eigenwijzer jongetje. Zondag 29 september 15.15 uur in de Jeruzalemkerk in Amsterdam-West.
Na afloop kunnen kinderen een gratis proefles volgen op verschillende instrumenten, met Marynka Nicolai als verteller en studenten van het conservatorium Amsterdam o.l.v. dirigent Wouter Hakhoff.

Peter en de wolf
Wie is er niet groot geworden met het spannende muzikale sprookje over het jongetje Peter? Peter moet binnen blijven, want er sluipt een wolf rond het huis. Maar als de dieren waarmee je bevriend bent in gevaar zijn, luister je toch niet naar je grootvader? Gelukkig loopt het goed af ...
Het verhaal  is ook voor kleine kinderen goed te volgen: tussen de muziek door wordt het verhaal verteld en elk mens of dier is te herkennen aan een eigen instrument met een eigen melodie.

Locatie
Zondag 29 september 15.15 uur
Jeruzalemkerk, Jan Maijenstraat 14, Amsterdam-West

Toegang
Kinderen: € 5 (online) / € 7,50 (aan de deur)
Volwassen: € 10 (online) / € 15 (aan de deur)
Stadspas: kinderen € 2,50 / volwassenen € 3,50 (alleen aan de deur)
Online kaarten via Klassiekemuziek.nl

Klassiek in West
Peter en de wolf is het achtste concert in de serie Klassiek in West ’18-’19 van Philomela. Klassiek in West biedt acht heel verschillende concerten met klassieke muziek als basis.
Dit concert is mede mogelijk gemaakt door het Amsterdams Fonds voor de Kunsten en het VSB-fonds.

Stichting Philomela
Stichting Philomela produceert concerten op het snijvlak van kunst, geschiedenis, literatuur en filosofie en maakt klassieke muziek toegankelijk voor een breed publiek.

Cultuur & Uitgaan & Reizen

Kunst & Media

Vliegtickets