CUPRA en padel: dynamisch en snel groeiend in populariteit - Nlmagazine Sport VIDEO - Voor het eerst komt de World Padel Tour (WPT) naar Nederland. Bij het World Padel Tour Amsterdam Open komen van 28 september tot en met 2 oktober alle wereldtoppers van de spectaculaire, snel groeiende sport in actie in de Centrale Markthal in Amsterdam.

Lees meer...

15 oktober 2022 t/m 29 januari 2023 (grote zaal) - 020 Kunst & Cultuur - De schilderkunst van Jochem Hamstra (1962, Heerenveen) beweegt zich tussen figuratie en abstractie, maar is altijd gestoeld op de visuele waarneming. Als een ‘stadsjutter’ verzamelt hij tijdens zijn vele wandelingen door de binnenstad van Groningen zowel indrukken als materialen. Deze collageachtige aanpak loopt als een rode draad door zijn oeuvre.

Lees meer...

Wat zijn de mogelijke toepassingen van quantum voor de samenleving en de gevolgen daarvan? Over dit evenement - NLMagazine Evenementen - ‘Als je denkt dat je de quantummechanica begrijpt, dan heb je het niet begrepen.’ dat stelde de quantumgeleerde Richard Feynman. Quantumfysica is snel, krachtig en revolutionair, als je de experts moet geloven. Maar het mysterie rondom de technologie lijkt bijna wel kunstmatig gecreëerd en in stand gehouden. Het is tijd voor een goed gesprek over quantum.

Lees meer...

Cultuur & Uitgaan & Reizen

Vliegtickets